مطالب مرتبط:
چگونه به کبد چرب مبتلا نشویم؟/ خوراکی های مفید و مضر برای کبد
خیال تان را بابت نداشتن کبد چرب راحت کنید
چطور خیال مان از مبتلا نشدن به کبد چرب راحت شود؟
چطور خیالمان ازعدم ابتلا به کبد چرب راحت شود
مسجد باید پایگاه اصلی جهاد تبیین و حل مسائل اجتماعی باشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 08:502025-06-10پزشكي

کم تحرکی، عامل اصلی کبد چرب


متخصص داخلی بیمارستان رازی ماهنشان با ابراز نگرانی از رواج روزافزون سبک زندگی نادرست، گفت: کم تحرکی، اصلی ترین عامل بیماری کبد چرب است.

- ایسنا/زنجان متخصص داخلی بیمارستان رازی ماهنشان با ابراز نگرانی از رواج روزافزون سبک زندگی نادرست، گفت: کم تحرکی، اصلی ترین عامل بیماری کبد چرب است.

دکتر حسین حسنی، در گفت گو با ایسنا، با اشاره به آمار تکان دهنده از وضعیت کبد چرب در ایران، اظهار کرد: قریب به یک سوم جمعیت بزرگسال کشور به کبد چرب غیرالکلی مبتلا هستند که این میزان به مراتب بالاتر از میانگین جهانی است و همچنین 8 درصد نوجوانان زیر 19 سال نیز مبتلا به کبد چرب غیرالکلی هستند.

وی با بیان اینکه افزایش استفاده از وسایل الکترونیکی و تغییر سبک زندگی منجر به کم تحرکی می شود، تصریح کرد: در آینده ای نه چندان دور، شاهد سونامی کبد چرب در کشور خواهیم بود.

این متخصص داخلی ادامه داد: بی تحرکی، مقاومت به انسولین را در بدن افزایش می دهد و در این شرایط، کبد به ناچار قند خون را به چربی تبدیل کرده و این چربی در سلول های کبد انباشته می شود.

حسنی با هشدار نسبت به عواقب وخیم بیماری کبد چرب، افزود: تجمع چربی در کبد، فرایندی التهابی را آغاز می کند که در صورت عدم درمان، می تواند به بیماری های خطرناکی همچون سیروز و نارسایی کبد منجر شود.


برچسب ها: کبد چرب - متخصص داخلی - کم تحرکی - بیمارستان رازی - سبک زندگی - ابراز نگرانی - بیماری کبد
آخرین اخبار سرویس:

کم تحرکی، عامل اصلی کبد چرب

کم تحرکی، عامل اصلی کبد چرب