جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان نیر برگزار می شودمدیرکل شیلات استان اردبیل از برگزاری جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در منطقه گردشگری بولاغلار شهرستان نیر خبر داد و هدف از این رویداد فرهنگی را ترویج مصرف ماهی، - ایسنا/اردبیل مدیرکل شیلات استان اردبیل از برگزاری جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در منطقه گردشگری بولاغلار شهرستان نیر خبر داد و هدف از این رویداد فرهنگی را ترویج مصرف ماهی، افزایش سرانه مصرف آبزیان و ارتقای سلامت جامعه عنوان کرد. محمد اله بخش 21 اردیبهشت با اشاره به اهمیت مصرف ماهی در سبد غذایی خانوار، از برگزاری جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در شهرستان نیر خبر داد و گفت: این جشنواره روز جمعه 9 خرداد 1404 در منطقه تفریحی و گردشگری بولاغلار برگزار خواهد شد. اله بخش در تشریح اهداف این جشنواره اظهار کرد: ترویج مصرف ماهی و آشنایی مردم با روش های متنوع طبخ آبزیان، مهم ترین اهداف این جشنواره است. متاسفانه سرانه مصرف ماهی در استان اردبیل حدود 11. 5 کیلوگرم است که نسبت به میانگین جهانی (20 کیلوگرم) پایین تر است. برگزاری چنین رویدادهایی می تواند در ارتقای سطح آگاهی و ذائقه مردم نقش مؤثری ایفا کند. وی با تأکید بر خواص دارویی و تغذیه ای آبزیان گفت: در بسیاری از کشورهای جهان، ماهی نه تنها به عنوان ماده غذایی، بلکه به عنوان دارو توصیه می شود. برچسب ها: جشنواره - شهرستان نیر - غذاهای دریایی - آبزیان - مصرف ماهی - برگزار - شهرستان |
آخرین اخبار سرویس: |