افزایش تولید گوشت قرمز در سیستان و بلوچستانرییس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان امروز در جلسه ستاد هماهنگی امنیت غذایی کشور در خصوص آخرین وضعیت تولید و تأمین گوشت قرمز در استان، - ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان امروز در جلسه ستاد هماهنگی امنیت غذایی کشور در خصوص آخرین وضعیت تولید و تأمین گوشت قرمز در استان، گفت: در استان شاهد افزایش محسوسی در حجم تولید و تأمین گوشت بودیم. به طوری که این رقم از حدود 46 هزار تن به 71 هزار تن رسید. علیرضا دهمرده با برجسته کردن ظرفیت های موجود در زنجیره تولید، پرواربندیها، کشتارگاه ها، قرنطینه و بسته بندی گوشت در استان، گفت: ما با بهره گیری از این زیرساخت ها و بدون نیاز به سرمایه گذاری جدید، می توانیم به عنوان یکی از استان های پیشرو در تأمین گوشت مورد نیاز کشور، نقش مؤثری ایفا کنیم. وی ادامه داد: بر اساس سند گوشتی که در استان تدوین شده و با هماهنگی تمامی دستگاه های ذی ربط از جمله سازمان برنامه و بودجه، استانداری، وزارت صمت و گمرک اجرا می شود، با هدف این که بتوانیم حداقل 50 هزار تن از نیاز کشور به گوشت قرمز را در سال جاری از طریق استان تأمین کنیم. رییس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان همچنین به نقش استان در توسعه بخش های دیگر کشاورزی اشاره کرد و گفت: تأمین گوشت در کنار برنج برچسب ها: سیستان و بلوچستان - استان سیستان و بلوچستان - استان - سازمان جهاد کشاورزی - جهاد کشاورزی استان - بلوچستان - گوشت |
آخرین اخبار سرویس: |