لزوم ارتقای بهداشت فرآورده های خام دامیمعاون تشخیص و مدیریت درمان سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر اهمیت سلامت جامعه، از تلاش برای ارتقای سطح بهداشت فرآورده های دامی از طریق به کارگیری روش های نوین آزمایشگاهی خبر داد. - بوشهر- معاون تشخیص و مدیریت درمان سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر اهمیت سلامت جامعه، از تلاش برای ارتقای سطح بهداشت فرآورده های دامی از طریق به کارگیری روش های نوین آزمایشگاهی خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، محسن مهدوی نژاد در همایش توسعه زیست فناور دریایی و شیلات در بوشهر اظهار کرد: سازمان دامپزشکی کشور به عنوان متولی اصلی بهداشت دام و محصولات دامی، مسئولیت ارتقای سلامت عمومی جامعه را برعهده دارد و در این راستا، همکاری با پارک های علم و فناوری می تواند نقش مهمی در توسعه محصولات دانش بنیان دامپزشکی ایفا کند. وی با اشاره به حمایت از خوشه های دارویی و تولیدکنندگان فعال در حوزه دامپزشکی از زمان تأسیس پارک علم و فناوری، افزود: سازمان دامپزشکی تلاش می کند با ارائه خدمات آزمایشگاهی و مشاوره ای، به ارتقای کیفیت محصولات تولیدی کمک کند. معاون تشخیص و مدیریت درمان سازمان دامپزشکی کشور، تشخیص های آزمایشگاهی مانند آزمایش های PCR و تحلیل ژنوم را از ابزارهای مهم در کنترل بیماری های ویروسی و باکتریایی دانس برچسب ها: سازمان دامپزشکی کشور - سازمان دامپزشکی - دامپزشکی - فرآورده های دامی - ارتقای - سازمان - بهداشت |
آخرین اخبار سرویس: |