مراقب سم بوتولینوم غذاهای کنسروی باشیدسم بوتولینوم بسیار قوی است و یک گرم از آن قادر است همه افراد جهان را از بین ببرد. بنابراین، برای از بین بردن این سم در غذاهای کنسرو شده، باید قبل از مصرف آنها را جوشانید. - به گزارش خبرگزاری مهر ، محمد مشیری فوق تخصص سم شناسی بالینی و آلرژی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه مسمومیت غذایی به ایجاد حالت بیماری پس از مصرف مواد غذایی اطلاق می شود، خاطر نشان کرد: در مسمومیت آنچه برای درمان بیمار اهمیت دارد، نوع آن نیست، بلکه مقدار آن است. وی با تأکید براینکه سم بوتولینوم خطرات زیادی دارد، اما با رعایت استانداردهای مصرف حتی در درمان چاقی و صنعت زیبایی نیز مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: کنسروسازی در منزل به دلیل عدم رعایت استانداردهای لازم، زمینه رشد باکتری های بی هوازی را فراهم می کند که مصرف آنها برای سلامتی می تواند خطرات جدی به همراه داشته باشد. مشیری با بیان اینکه تنها راه از بین بردن سم بوتولینوم در کنسروهای غذایی جوشاندن آنها به مدت 20 دقیقه است، گفت: از آنجایی که عموماً به اندازه کافی کنسروها بخصوص تن ماهی به مقدار کافی جوشیده نمی شود، ترجیحاً نیاز است که محتوای کنسرو بعد از جوشاندن سرخ شود. برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی مشهد - عضو هیأت علمی دانشگاه - دانشگاه علوم پزشکی - مصرف - کنسرو - مسمومیت - علوم پزشکی مشهد |
آخرین اخبار سرویس: |