ظروف استیل براق بهترند یا مات؟/ ایمنی ظروف چدنی بیشتر است یا استیل؟به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، در دنیای امروز، تنوع ظروف پخت و پز آنقدر زیاد شده که انتخاب درست، به دانشی فراتر از ظاهر زیبا نیاز دارد و باید بدانیم که هر ظرف، - به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، در دنیای امروز، تنوع ظروف پخت و پز آنقدر زیاد شده که انتخاب درست، به دانشی فراتر از ظاهر زیبا نیاز دارد و باید بدانیم که هر ظرف، شخصیت خاص خود را دارد که با شناخت علمی، می توانیم بهترین ظروف را برای پخت و پز انتخاب کنیم. دکتر نسرین مویدنیا، متخصص علوم و صنایع غذایی می گوید: در بازار، ظروف زیادی با جنس های مختلف برای پخت و پز وجود دارند. ظروف چدنی و استیل دو نمونه از ظروفی هستند که امروزه در بسیاری از آشپزخانه ها مورد استفاده قرار می گیرند و سوالات زیادی در مورد جنس این ظروف و اینکه ایمنی و سلامت کدامیک برای پخت و پز بیشتر است، پرسیده می شود. استیل و چدن هر دو آهنی هستند به گزارش خبرآنلاین، واقعیت این است که چدن و استیل هر دو از یک خانواده هستند، هر دو آلیاژی از آهن و کربن اند با این تفاوت که محتوای آهن چدن، بالاتر از استیل است و استیل علاوه بر کربن حاوی درصدی کروم و گاهی نیکل است و این اختلافات اصلی در کنار سایر جزییات خاص، باعث تفاوت های ساختاری و عملکردی این دو نوع ظرف می شود. برچسب ها: ظروف - صنایع غذایی - استیل - انتخاب - غذایی - صنایع - متخصص |
آخرین اخبار سرویس: |