مطالب مرتبط:
افزایش قیمت ورق استیل در بازار ایران؛ دلایل و پیش بینی کارشناسان
مصرف زرده تخم مرغ خام با شیر ولرم باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود؟
آیا مصرف زرده تخم مرغ خام با شیر ولرم باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود؟
تصدر هاشتاغ ترامب مات ضجه بمواقع التواصل الاجتماعی الأمریکیه بسبب غیاب الرییس
آیا مصرف زرده تخم مرغ خام با شیر ولرم باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 شهریور 1404 ساعت 05:302025-08-31دانش

ظروف استیل براق بهترند یا مات؟/ ایمنی ظروف چدنی بیشتر است یا استیل؟


به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، در دنیای امروز، تنوع ظروف پخت و پز آنقدر زیاد شده که انتخاب درست، به دانشی فراتر از ظاهر زیبا نیاز دارد و باید بدانیم که هر ظرف، - به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، در دنیای امروز، تنوع ظروف پخت و پز آنقدر زیاد شده که انتخاب درست، به دانشی فراتر از ظاهر زیبا نیاز دارد و باید بدانیم که هر ظرف، شخصیت خاص خود را دارد که با شناخت علمی، می توانیم بهترین ظروف را برای پخت و پز انتخاب کنیم.

دکتر نسرین مویدنیا، متخصص علوم و صنایع غذایی می گوید: در بازار، ظروف زیادی با جنس های مختلف برای پخت و پز وجود دارند.

ظروف چدنی و استیل دو نمونه از ظروفی هستند که امروزه در بسیاری از آشپزخانه ها مورد استفاده قرار می گیرند و سوالات زیادی در مورد جنس این ظروف و اینکه ایمنی و سلامت کدامیک برای پخت و پز بیشتر است، پرسیده می شود.

استیل و چدن هر دو آهنی هستند به گزارش خبرآنلاین، واقعیت این است که چدن و استیل هر دو از یک خانواده هستند، هر دو آلیاژی از آهن و کربن اند با این تفاوت که محتوای آهن چدن، بالاتر از استیل است و استیل علاوه بر کربن حاوی درصدی کروم و گاهی نیکل است و این اختلافات اصلی در کنار سایر جزییات خاص، باعث تفاوت های ساختاری و عملکردی این دو نوع ظرف می شود.


برچسب ها: ظروف - صنایع غذایی - استیل - انتخاب - غذایی - صنایع - متخصص
آخرین اخبار سرویس:

ظروف استیل براق بهترند یا مات؟/ ایمنی ظروف چدنی بیشتر است یا استیل؟

ظروف استیل براق بهترند یا مات؟/ ایمنی ظروف چدنی بیشتر است یا استیل؟