طرز تهیه شاورما، غذای محبوب ترکیه و لبنانشاورما یکی از انواع غذاهای محبوب کشورهای ترکیه و لبنان است که با مرغ یا گوشت قرمز تهیه می شود. - حالا روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت 1ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت طعم دار شود. پس از گذشت یک ساعت گوشت را از یخچال خارج می کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را به تابه اضافه می کنیم. مرحله چهارم حالا تکه های گوشت را از مواد خارج می کنیم و در کره سرخ می کنیم. در حین سرخ کردن گوشت سس مایونز را به همراه 3 قاشق غذاخوری ماست چکیده مخلوط می کنیم. سیر باقیمانده را نیز رنده می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. مرحله پنجم پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد نان های پیتا را روی سطح کار قرار می دهیم و روی هر کدام مقداری رب انار می مالیم و به طور یکدست روی سطح نان ها پخش می کنیم. حالا از تکه های گوشت مرغ یا گوشت قرمز روی نان قرار می دهیم. مرحله ششم سسی که از ترکیب سس مایونز و ماست درست کردیم را روی گوشت می ریزیم. در ادامه گوجه فرنگی ، خیارشور و کاهو را خرد می کنیم و به مقدار مناسب روی هر نان قرار می دهیم. در اخر نان ها را به صورت لقمه ای می پیچیم و سرو می کنیم. برچسب ها: گوشت - کنیم - سس مایونز - گوشت قرمز - قرار - مرحله - مرحله چهارم |
آخرین اخبار سرویس: |