طرز تهیه سرکه توت سیاهسرکه توت سیاه، یکی از فرآورده های طبیعی، خوش عطر و سرشار از خاصیت است که در طب سنتی ایرانی نیز جایگاه ویژه ای دارد. شما می توانید این سرکه طبیعی و خوش طعم را در خانه آماده کنید. - برای شروع باید توت های رسیده، سالم و تمیز را انتخاب کنید. برای درست کردن سرکه نیازی به شستن توت ها نیست، اما اگر توت ها آلوده به نظر می رسند، می توانید آن ها را چند دور با آب سرد آبکشی کنید و بعد در آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند. به خاطر داشته باشید که شستشوی زیاد ممکن است موجب از بین رفتن باکتری های طبیعی روی پوست میوه شود و فرایند تخمیر را با مشکل مواجه کند. مرحله دوم: توت ها را له کنید توت ها را در یک ظرف بزرگ بریزید و با دست یا گوشتکوب چوبی خوب له کنید. در ادامه توت های له شده را در ظرف مناسب بریزید. مرحله سوم: آب را اضافه کنید در این مرحله باید مقداری آب جوشیده سرد شده به توت ها اضافه کنید. مقدار آب باید به اندازه ای باشد که سطح توت ها را به خوبی بپوشاند. به خاطر داشته باشید که نباید بیشتر از 2/3 ظرف را با آب پر کنید. زیرا سرکه بعد از تخمیر کف می کند و در این شرایط باید فضای کافی داشته باشد. مرحله چهارم: عسل یا شکر را اضافه کنید اضافه کردن عسل یا شکر به این سرکه اختیاری است، اما این کار به شروع فرآیند تخمیر کمک زیادی می کند. برچسب ها: توت ها - سرکه - طبیعی - مرحله - پوست میوه - سیاه - فرآورده |
آخرین اخبار سرویس: |