مطالب مرتبط:
طرز تهیه چپلی کباب به سبک افغان های جلال آبادی (فیلم)
طرز تهیه رول کباب مرغ؛ غذای خوشمزه و رستورانی به روش تابه ای
طرز تهیه یوفو کباب؛ کباب ترکیه ای خوشمزه با طعمی متفاوت
طرز تهیه کباب تابه ای پنیری؛ غذای خوشمزه و مخصوص ترکیه ای
طرز تهیه جوجه کباب فخری؛ راز خوشمزگی و طعم اصیل به سبک رستورانی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404 ساعت 12:052025-05-08پزشكي

طرز تهیه لقمه کباب با بادمجان


لقمه کباب با بادمجان یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد و دستور پخت های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لقمه کباب با بادمجان در ادامه با ما همراه باشید.

- برای تهیه لقمه کباب با بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان را شسته و پوست آنرا جدا می کنیم، سپس به صورت ورقه ای خرد کرده و مقداری نمک روی آنها می پاشیم تا به مدت 30 دقیقه استراحت کنند.

مرحله دوم پس از گذشت این زمان بادمجان ها را بین دو دستمال کاغذی فشار می دهیم تا تلخی شان گرفته شود، سپس بادمجان ها را درون یک تابه حاوی روغن سرخ کرده و کنار می گذاریم.

در ادامه 1 عدد پیاز را به صورت ریز رنده می کنیم.

مرحله سوم حالا پیاز را از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش گرفته شود، سپس به همراه گوشت چرخ کرده درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

در ادامه جعفری خرد شده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم در این مرحله مواد را به خوبی ورز می دهیم تا یکدست شوند، سپس به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها ترکیب شوند.

حالا به سراغ درست کردن سس می رویم، برای این منظور گوجه فرنگی ها را پوره می کنیم.

مرحله پنجم در ادامه پیاز باقی مانده را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن مایع درون یک تابه مناسب می ری


برچسب ها: بادمجان - کباب - مرحله - لقمه - طرز تهیه - همراه - ادامه
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه لقمه کباب با بادمجان

طرز تهیه لقمه کباب با بادمجان