مطالب مرتبط:
دستور تهیه میلک شیک وانیلی خوشمزه ؛ یک دسر خوشمزه و خاص
طرز تهیه کیک آلبالو اسفنجی / بهترین عطر و طعم با پف زیاد
طرز تهیه فتوچینی با سس قرمز و مرغ؛ غذای خوشمزه و محبوب ایتالیایی
طرز تهیه فوکاچا تابه ای؛ نان ایتالیایی خوشمزه با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خوراک بامیه؛ غذای ساده و خوشمزه با ترکیب گوجه و سیب زمینی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اردیبهشت 1404 ساعت 10:402025-05-10پزشكي

طرز تهیه کیک هویج ، نرم و خوشمزه


کیک هویج یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود.

یکی از متداول ترین دستورهای پخت کیک هویج تهیه این کیک خوشمزه به همراه مغز گردو و دارچین است که طعم بسیار خوشایندی به این کیک می دهد.

- برای خامه کشی ابتدا کیک را به 2 لایه تقسیم می کنیم.

برای تهیه خامه کیک، 400 گرم پنیر خامه ای ماسکارپونه بدون نمک یا فیلادلفیا (شما از هر پنیرخامه ای که بدون نمک باشد می توانید استفاده کنید) را با همزن برقی یکدست و با یک پیمانه پودر قند مخلوط می کنیم و با همزن برقی می زنیم.

سپس 70 گرم خامه صبحانه اضافه می کنیم و بعد از اینکه با همزن یکدست کردیم تکه های کره ای که نه خیلی سفت و شکننده است و نه خیلی شل و آبکی، را به مایع اضافه می کنیم و با همزن می زنیم.

کره را حتما تکه تکه و بعد اضافه کنید چون موجب می شود کرم کاملا حالت خامه ای و پفکی پیدا کند و ماسیده نشود.

این مایع کرمی برای انواع کیک های خامه ای کاربرد دارد و می توانید برای سایر کیک ها هم از همین دستور استفاده کنید.

  حالا کرم آماده را روی لایه اول با قیف می ریزیم و با پالت خامه کشی می کنیم و لایه بعدی را آرام روی لایه اول می گذاریم و حالا دور تا دور کیک را خامه کشی و دور آن را با گردو تزیین می کنیم.


برچسب ها: خوشمزه - کنیم - هویج - یکی از - پنیر خامه ای - یکدست - فیلادلفیا
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه کیک هویج ، نرم و خوشمزه

طرز تهیه کیک هویج ، نرم و خوشمزه