برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابلرییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری های لازم جهت بروز بیماری های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است. - ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری های لازم جهت بروز بیماری های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است. دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد. وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه ای رنگ وارد بدن دام می شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد. نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است. این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه ها موظف هستند 24 ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای ب برچسب ها: تب کریمه کنگو - کریمه کنگو - شهرستان - شهرستان بابل - بیماری های واگیر - کریمه - رییس اتحادیه |
آخرین اخبار سرویس: |