خطر افزایش شیوع «آسم» با مصرف غذاهای فرآوری شدهکارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به نقش تغذیه در تشدید یا بهبود علائم آسم، گفت: کاهش مصرف سبزیجات و میوه ها و افزایش مصرف غذاهای فرآوری شده موجب افزایش شیوع آسم می شود. - ایسنا/خوزستان کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به نقش تغذیه در تشدید یا بهبود علائم آسم، گفت: کاهش مصرف سبزیجات و میوه ها و افزایش مصرف غذاهای فرآوری شده موجب افزایش شیوع آسم می شود. سیده معصومه تقی زاده در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل آسم اظهار کرد: داشتن رژیم غذایی سالم و مناسب، بخش مهمی در کنترل آسم است زیرا چاقی، یکی از معضلاتی است که با آسم در ارتباط است. وی افزود: اگر میزان مصرف کالری از میزان سوخت آن بیشتر باشد، قطعا فرد اضافه وزن پیدا می کند. این حالت نه تنها برای سلامت فرد ضرر دارد بلکه علائم آسم را نیز تحریک می کند. افراد چاق، نشانه های شدیدتری از آسم دارند و داروهای بیشتری مصرف می کنند بنابراین بهتر است همیشه وزن متعادل باشد. کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: کاهش مصرف سبزیجات و میوه ها و افزایش مصرف غذاهای فرآوری شده موجب افزایش شیوع آسم می شود. برچسب ها: غذاهای فرآوری شده - افزایش - علائم آسم - تغذیه - مصرف - خوزستان - مرکز بهداشت |
آخرین اخبار سرویس: |