| چهارشنبه، 19 اردیبهشت 1403 ساعت 12:152024-05-08سياسي
امکان ندارد سری به بازارهای محلی شمال زده باشید و ماهی دودی های به نخ کشیده و آویزان را ندیده باشید.
در استان گیلان این ماهی را به عنوان چاشنی در کنار غذاهای محلی سرو می کنند، - -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- ایسنا مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی احترامی به اشخاص، قومیت ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است.
برچسب ها: غذاهای محلی - دین مبین اسلام - محلی - ماهی - استان گیلان - چاشنی - گیلان |
آخرین اخبار سرویس:
|
ویدیو/ طرز تهیه ماهی دودی؛ چاشنی غذاهای محلی گیلان
ویدیو/ طرز تهیه ماهی دودی؛ چاشنی غذاهای محلی گیلان
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.