این خورش یزدی را باید حتما امتحان کنید! + طرز تهیه با 3 نکته طلاییغذاهای محلی و سنتی کشورمان آنقدر زیاد هستند که اگر بخواهید دل به کار بدهید و هر از گاهی یکی از آنها را امتحان کنید شاید سال ها زمان ببرد و باز هم تمام غذاها را نخورده باشید! پس به جای غذاهای تکراری و فست فود، - از آنجا که نخود نسبت به لپه دیرتر می پزد مقدمات خاص تری را لازم دارید تا این خورش را آماده کنید! نخود را از شب قبل خیس کنید، چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن به خوبی گرفته شود و برای پختن آماده تر باشد. پوست نخودها را جدا کنید. این قسمت مهم ترین بخش آشپزی شما در این غذاست! باید حتما برای اینکه یک خورش زیبا و پررنگ و لعاب داشته باشید پوست نخودها را جدا کنید. از آنجا که ساعت ها در آب خیس خورده اند به راحتی این کار انجام می شود. پیاز را بشویید و پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. مانند تمام خورش ها و همچنین خورش قیمه معمولی، پیاز را در مقداری روغن تفت بدهید، سبک که شد گوشت های تکه شده خورشی را به آن اضافه کنید و به همراه نمک و زردچوبه خوب تفت بدهید. وقتی رنگ گوشت ها عوض شد یک چوب دارچین داخل قابلمه بیندازید و مقداری آب جوش هم روی گوشت ها بریزید و در قابلمه را ببندید و اجازه بدهید گوشت ها نیم پز شوند. در این فاصله نخودهایی را که از پوست جدا کردید در یک تابه به همراه کره و مقدار کمی روغن و رب گوجه فرنگی تفت بدهید تا رنگ رب باز شود و ب برچسب ها: خورش - نخود - پوست - امتحان - غذاهای محلی - پیاز - طرز تهیه |
آخرین اخبار سرویس: |