شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهاربه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، راضیه کشاورز ملکی، با بیان اینکه همه ساله در فصل بهار موجی از مسمومیت های ناشی از مصرف قارچ های سمی در کشور ایجاد می شود، - کارشناس دفتر پایش و نظارت بر مصرف فراورده های سلامت سازمان غذا و دارو، از افزایش مسمومیت های ناشی از مصرف قارچ های سمی در فصل بهار خبر داد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، راضیه کشاورز ملکی، با بیان اینکه همه ساله در فصل بهار موجی از مسمومیت های ناشی از مصرف قارچ های سمی در کشور ایجاد می شود، گفت: برخی از روش ها و معیار های سنتی مانند تغییر رنگ قاشق نقره در اثر تماس با قارچ، یا وجود حشرات در اطراف قارچ و محل رویش قارچ معیار علمی و صحیحی برای تشخیص عدم سمیت قارچ در همه موارد نیست. وی افزود: برخی از سموم موجود در قارچ های سمی، مقاوم به گرما بوده و فرآیند های آماده سازی غذا مانند کباب کردن، آب پز کردن، سرخ کردن، بخار پز کردن قادر به تخریب کامل مواد سمی موجود در آن نیستند. کشاورز ادامه داد: از مصرف قارچ های خودرو مخصوصاً قارچ هایی که در کنار تنه درختان، به ویژه درختان خشک شده می رویند یا قارچ های جمع آوری شده توسط افراد بومی، خودداری شود. کارشناس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: شناسایی انواع خوراکی قارچ از انواع سمی تنها بر اساس خصوصیات ظاهری مانند شکل، رنگ، بو، قوا برچسب ها: قارچ - فصل بهار - مسمومیت - بهار - مصرف - خبرگزاری - اجتماعی |
آخرین اخبار سرویس: |