6 فایده بزرگ زنجبیلتعداد کمی از گیاهان به اندازه زنجبیل در طب طبیعی پتانسیل بالایی دارند که برای سلامتی فوق العاده مفید است. - جی پلاس به نقل از مجله پزشکی: علم مدرن از مزایای مصرف منظم زنجبیل حمایت می کند که از کاهش التهاب تا کاهش وزن را شامل می شود. زنجبیل و ترکیبات آن چیست؟ زنجبیل که با نام علمی Zingiber officinale شناخته می شود، گیاهی گلدار است که ریشه یا ساقه زیرزمینی آن به عنوان ادویه و طب عامیانه کاربرد فراوانی دارد. ترکیب فعال زیستی اصلی آن، جینجرول، مسئول بسیاری از خواص دارویی آن است. در اینجا به برخی از فواید خوردن زنجبیل اشاره می کنیم. کاهش التهاب زنجبیل حاوی خواص ضد التهابی قوی است که ممکن است به تسکین علائم مرتبط با شرایطی مانند آرتریت و پوکی استخوان کمک کند. رفع حالت تهوع برای قرن ها، زنجبیل به عنوان درمانی برای حالت تهوع و بیماری حرکت استفاده می شود. متخصصان پزشکی، از جمله متخصصان پزشکی جانز هاپکینز، اثربخشی آن را در تسکین حالت تهوع پس از درمان در بیماران سرطانی، اغلب بدون عوارض جانبی داروهای سنتی ضد تهوع، تأیید می کنند. همراه شیمی درمانی بیمارانی که تحت شیمی درمانی قرار می گیرند اغلب حالت تهوع ناتوان کننده را به عنوان یک عارضه جانبی تجربه می کنند. برچسب ها: زنجبیل - التهاب - حالت تهوع - پزشکی - متخصصان - کاهش - پوکی استخوان |
آخرین اخبار سرویس: |