مطالب مرتبط:
از الان به فکر سیزده بدر باش / چه کنیم که گوشت جوجه کباب سفت نشود؟
جوجه ریزی برای اسفند به اندازه بهمن انجام می شود
از جذابیت های حیات وحش؛ مار پیتون احمق واسه ناهارش جوجه تیغی بلعید و هلاک شد
جوجه ریزی در اسفند همانند ماه گذشته انجام می شود/ مازاد تولید صادر خواهد شد
از جذابیت های حیات وحش؛ پیتون جیگردار سفت پیچید دور شکم پلنگ و داره فشار میده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 اسفند 1402 ساعت 16:202024-03-03اقتصادي

چه کار کنیم گوشت جوجه کباب سفت نشود؟


پخت جوجه کباب نکاتی دارد که رعایت کردن آن جوجه کباب های خانگی را بسیار بسیار لذیذ می کند بدون اینکه گوشت آن سفت شده آیا بی مزه باشد.

- شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسد.

پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران را به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب می کنیم.

شاید ساده به نظر برسد، اما نکاتی دارد که رعایت کردن آن جوجه کباب های خانگی را بسیار بسیار لذیذ می کند بدون اینکه گوشت آن سفت شده آیا بی مزه باشد.

طعم دار و مزه دار کردن جوجه کباب نکته نخست: به گزارش سایت قطره و به نقل ازبیتوته، در خصوص آبلیمو و نمک است.

نخست این که آبلیو و نمک جوجه را سفت می کند.

حذف آن هم جوجه را بی مزه می کند.

برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه نیم پز شده هم به اندازه کافی به آن طعم و مزه نمی دهد و باید همراه این ماده ها بماند تا طعم بگیرد.

پس چه کار کنیم که هم گوشت سفت نشود و هم به مقدار کافی طعم بگیرد.

ما باید دور تا دور جوجه ها را با روغن مایع کاور کنیم تا در اثر ماندن طولانی مدت از نفود آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کند در عین حال حسابی طعم دار شود؛ بنابراین پیش از افزودن آبلیمو و نمک به آن روغن مایع (نه کره توضیح می دهم) اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا جوجه ها با روغن پوشیده بشوند بعد آبلیمو و نمک اضافه می کنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ما هیچوقت و هیچوقت س


برچسب ها: جوجه - کباب - آبلیمو - گوشت - کنیم - خانگی - رعایت
آخرین اخبار سرویس:

چه کار کنیم گوشت جوجه کباب سفت نشود؟

چه کار کنیم گوشت جوجه کباب سفت نشود؟