برشتگی بیش از حد نان سرطان زا است/ از پوست گندم برای غذای دام و طیور استفاده می شود + فیلمجلال الدین میرزای رزاز رییس انجمن تغذیه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با سلامت نان اظهار کرد: نان سالم نانی است که در طول روز نیاز انسان را به کربوهیدرات فراهم کند، - برشتگی بیش از حد نان سرطان زا است/ از پوست گندم برای غذای دام و طیور استفاده می شود + فیلم رییس انجمن تغذیه گفت: وقتی نان ها را بیشتر از حد مجاز برشته می کنند، سوختگی های نان، قهوه ای رنگ های تیره در نان می توانند یک سمی در نان تولید کنند که سرطان زا است. جلال الدین میرزای رزاز رییس انجمن تغذیه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با سلامت نان اظهار کرد: نان سالم نانی است که در طول روز نیاز انسان را به کربوهیدرات فراهم کند، آلاینده و انواع سموم و نمک اضافی نداشته باشد. میزان مصرف نمک در ایرانیان 2 برابر مصرف کشور های توسعه یافته است وی ادامه داد: میزان متوسط مصرف نمک روزانه در کشور های توسعه یافته و اروپایی حدود پنج گرم به ازای هر نفر در روز است؛ درحالی که همین آمار در کشور ما حدود دوبرار میزان مصرف نمک در کشور های توسعه یافته است. این کارشناس تغذیه افزود: در بیشتر مواقع از پنج گرم نمک مجازی که ما باید در طول روز دریافت کنیم فقط دو برابر آن را از نان مصرفی جذب می کنیم. برچسب ها: رییس انجمن تغذیه - سرطان زا - کربوهیدرات - دام و طیور - خبرگزاری - تغذیه - انجمن |
آخرین اخبار سرویس: |