کمبود این ویتامین ها و مواد معدنی باعث سفید شدن زودرس مو می شودیک عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: پیاز مو دارای سلول هایی است که مسئول تولید رنگدانه ملانین هستند. - یک عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: پیاز مو دارای سلول هایی است که مسئول تولید رنگدانه ملانین هستند. در برنامه مادر کودک شبکه سلامت مورخ 8/4/ 1401 مجری برنامه میزبان دکتر مهدی قیصری متخصص پوست و مو وعضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی بود و در خصوص سفید شدن زودرس مو ها به گفتگو پرداختند. کارشناس برنامه در پاسخ به این سوال، که علت سفید شدن رنگ مو ها چیست، گفت: پیاز مو دارای سلول هایی است که مسئول تولید رنگدانه ملانین هستند، یکسری ملانین ها، رنگ قرمز رو به قهوه ای و سری دیگر رنگ قهوه ای رو به مشکی دارند، این رنگدانه ها از طریق ارث به افراد منتقل می شوند. قیصری گفت: سلول های مسئول تولید رنگدانه، ملانوسیت نام دارند و به هر علت کارکرد آن ها متوقف شود، به مرور رنگ مو کمرنگ تر شده و به رنگ سفید در می آید. او گفت: سفید شدن رنگ مو ها یک پدیده طبیعی است و مثل تمام سلول های بدن که به تدریج کارکرد خود را از دست می دهند و پیر میشوند این اتفاق نیز در فولیکول های مو حادث می شود و سلول های ملانوسیت ها کارکرد خود را از دست میدهند و مو ها به طور طبیعی سفید می شوند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |